Skip to content

Algemene voorwaarden van Kaakberg, Gastenverblijf De Weide Blick

Reserveren
Reserveren is mogelijk via het reserveringsformulier, deze dient u zo compleet mogelijk in te vullen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een bevestiging, daarna volgen er diverse e-mails met informatie. U dient binnen 10 dagen de betaling te voldoen, als de betaling voldaan is en u gaat akkoord met de algemene voorwaarden door de mail te beantwoorden met ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Dan wordt uw boeking als definitief gezien. Als u via een andere website heeft geboekt, gelden de regels daarvan.

 

Bijkomende kosten
Schoonmaakkosten van € 40,00 zijn verplicht per boeking, toeristen belasting is a 1,50 per persoon per nacht (baby 0 tot 2 jaar gratis). Wij vragen een waarborgsom van € 50,00 via de bank of contant; bij uw vertrek wordt de waarborgsom weer teruggeboekt op uw rekening of contant terug gegeven mits er geen schade is. Pinnen en chippen is niet mogelijk.

 

Huurperiode - aankomst – vertrek
U huurt de periode die u gereserveerd heeft. Het is niet toegestaan om niet vooraf opgegeven personen te laten overnachten. Mocht u wel iemand extra willen laten overnachten, dan graag van tevoren aangeven. Er wordt voor deze persoon wel toeristenbelasting in rekening gebracht. Er mogen maximaal vier personen blijven overnachten. Aankomst is vanaf 15:00 uur. Vertrek op is uiterlijk tot 10:00 uur. Op zondag is het vrij vertrek in overleg.

 

Annuleren
Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten, hiervoor kunt u terecht bij uw bank of verzekeringsadviseur. Een annulering dient schriftelijk of per email te worden ingediend. Een annulering is pas rechtsgeldig als deze door ons per e-mail is bevestigd. De Kaakberg kan ten allertijden annuleren, hierbij krijgt u het volledige bedrag terug.

Annuleringsregels voor de gast
- vanaf de eerste betaling datum bent u 20% van de huursom aan de verhuurder verschuldigd;
- 60 dagen voor uw aankomst datum bent u 50% van de huursom aan verhuurder verschuldigd;
- 30 dagen voor aankomst datum, 100% van de huursom aan verhuurder verschuldigd.

 

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel en voedsel of allergieën (wat door ons is geleverd) berokkend aan de huurder(s) door welke oorzaak deze ook is ontstaan. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen in en buiten het verblijf. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of overlast binnen en buiten het verblijf, die wordt veroorzaakt door of aan derden. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uzelf en uw reisgenoten. Bij opzettelijke schade die door (één van de) huurder(s) gemaakt is aan, in en om het gastenverblijf en de daarbij behorende inventaris wordt uw borg ingehouden mits de schade meer dan de borg is brengen wij dat in rekening.

 

Algemene regels
Het is niet toegestaan om niet geregistreerde personen te laten overnachten. De huurder is verplicht het gastenverblijf en de daarin aanwezige inventaris met voorzichtigheid te behandelen. Schade die tijdens de huurperiode ontstaat, dient gemeld te worden bij de verhuurder, zodat we het kunnen oplossen of repareren voor u en de gasten erna. Waxinelichtjes mogen alleen gebrand worden in de hiervoor bedoelde houders en niet in het raamkozijn gezet te worden i.v.m. brandgevaar. In het verblijf zijn dekbedden en kussens aanwezig deze kunnen enige sporen van donsveren bevatten mocht u hier allergisch voor zijn, neem dan contact met ons op. Het weiland wat u als uitzicht heeft is verboden te betreden, dit is niet ons eigendom. U verblijft in een rustige natuurlijke omgeving; u dient daar rekening mee te houden. Heb eerbied voor andermans eigendommen en ook voor de natuur. Voor de veiligheid vragen we u rustig te rijden op de oprit en het pad. In het gastenverblijf mag niet gerookt worden, wel buiten op het terras. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Winkelmandje is leeg