Skip to content
Groen-bezig-100cirkel

Groen Bezig - Workshops

Maak zelf je stoere groene creatie, je staat versteld van je eigen resultaat!

Hou je van creatief bezig zijn en wil je onder begeleiding groene vingers krijgen? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden: 06-44008428 Om gezellig met je vriendinnen een workshop bloemschikken te komen volgen.

Tijdens de workshops leer je stap voor stap je eigen bloemstuk maken. Hierbij krijg je het juiste advies en begeleiding, waardoor de mooiste persoonlijke creaties ontstaan. De workshops zijn niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers uit eigen keuken wordt u van harte welkom geheten op De Kaakberg bij Groen Bezig.

Laat u verwennen! Elke workshop kunt u uitbreiden naar wens.

Icoon-lunch

Arrangement: De Lunch

Deze uitgebreide lunch wilt u niet missen en bestaat uit soep met diverse luxe broodjes en veel lekkers p.p 15,00 We kunnen rekening houden met eventuele voedsel allergieën.

Icoon-borrel

Arrangement: Hapje & drankje

Het hapje en drankje voor tussendoor is altijd lekker, wij bieden een koud en warm hapje en verzorgen het drankje p.p 8,50
Laat je verrassen! 

Wist u dat: onze ruimte uitermate geschikt is voor een personeelsuitje, babyshower, mannen workshop met burger and ... of gezellig als vriendinnen uitje kan natuurlijk ook.

 

Aanmelden kan individueel of met een groep tot 15 personen. Groepen met meer dan 15 personen, gaat in overleg. Per workshop wordt hetzelfde soort bloemstuk of krans gemaakt.

 

U kunt kiezen uit workshops die we al hebben ingepland of geef uw eigen voorkeursdatum en tijd aan op het aanmeldformulier van de gekozen workshop. U heeft de keuze uit drie workshop tijden: van 9:00 t/m 12:00 uur,  van 14:00 t/m 17:00 uur en van 19:00 t/m 22:00 uur. 

 

De workshopruimte van Groen Bezig is gezellig in stijl ingericht en is van alle gemakken voorzien.  Het is mogelijk om een workshop uit te breiden met een hapje en drankje of laat u verwennen met een heerlijke lunch.

Alle workshops zijn inclusief thee, koffie met wat lekkers uit eigen keuken. Wij kunnen rekening houden met een voedsel allergie. Het gereedschap en de materialen worden door ons verzorgd.

 

Voor besloten groepen en groepen met meer dan 15 personen of heeft u te maken met een vast budget. Dan stellen we graag een workshop op maat met u samen, met bijvoorbeeld een hapje en drankje.

 

Kies de gewenste workshop, datum, tijd, maak een keuze uit de gewenste extra opties op onze webshop en meld jezelf of je groep aan. Na het aanmelden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en krijgt u een bevestiging van ons via de e-mail.

 

Heeft u vragen voordat u zich gaat aanmelden voor een workshop of andere wensen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Meer informatie is ook te vinden in de Algemene voorwaarden.

recensie-transparant

Dit was een erg leuk cadeautje! Mooie plek om te workshoppen, vakkundig advies en met veel plezier . Mooi resultaat en voor herhaling vatbaar.

Johanna, Gerda en Irma

recensie-transparant

Vandaag genoten van een heerlijke ontspannen en gezellige workshop. De voorjaarsworkshop krans maken. Duidelijke goede uitleg en tips, mooie materialen, mooi eind resultaat. Prachtige locatie, heerlijke zelfgemaakte taart. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen, groetjes

Kirsten

Heeft u ook een leuke recensie? We vinden het leuk om die te ontvangen!

Petra Kort-Nell

Over mijzelf

Mijn naam is Petra en ik woon met mijn gezin in het buitengebied van het dorp Barsingerhorn. Na mijn bloemistenopleiding ben ik bij diverse bloemisten werkzaam geweest. Dit was het helemaal voor mij; ik kon al mijn creativiteit daarin kwijt. Na jaren ervaring, heb ik een bewuste keuze gemaakt om thuis te werken. Dit bevalt erg goed en ik kan heerlijk de dingen doen waar ik goed in ben. Het liefst werk ik met bloemen, groen en natuurlijke materialen. Creatief bezig zijn is mijn passie.

Op dit moment runnen wij de “De Kaakberg” waar je Groen Bezig workshops kunt volgen en heerlijk kunt overnachten. Met de workshops is het fijn om mijn creativiteit te delen en anderen te inspireren.

Ontdek jouw creatieve kant bij Groen Bezig. Groetjes Petra

Zelf een workshop plannen en samenstellen?

Groen-bezig-spacer

Soms komen de geplande datums niet helemaal uit voor u of uw gezelschap. 
Of heeft u andere wensen voor uw workshop.

Winkelmandje is leeg