Skip to content

Algemene voorwaarden Workshop Kaakberg – Groen Bezig

Aanmelden en betalen Bij aanmelding en betaling, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Kaakberg – Groen Bezig. De aanmelding is definitief als de betaling voldaan is. Na uw aanmelding krijgt u een e-mail met alle informatie en een factuur van ons. Bij het aanmelden van een groep is de persoon die het aanmeldingsformulier heeft ingevuld verantwoordelijk voor het contact en de betaling aan De Kaakberg – Groen Bezig en dient het contact en informatie te verstrekken aan de aangemelde deelnemers. Een allergie dient u een week voor de datum van een workshop van De Kaakberg – Groen Bezig door te geven per e-mail. De Kaakberg – Groen Bezig is gerechtigd om foto’s die tijdens de workshop worden gemaakt voor publicatiedoeleinden te gebruiken. Bij relatie geschenken die buiten de webshop om worden besteld, ontvangt u na het ophalen daarvan de factuur via de mail en dient binnen 10 dagen na factuur datum te zijn voldaan. Bij een workshop opmaat die buiten de webshop om worden aangemeld, ontvangt u na het  daarvan de factuur via de mail en dient binnen 10 dagen na factuur datum te zijn voldaan. Is de workshop datum binnen deze 10 dagen van de factuurdatum dan dient u de factuur per direct te betalen.

 

Aantal deelnemers - Lunch - hapje en drankje Op De Kaakberg – Groen Bezig is er plaats voor maximaal 20 deelnemers, bij minimaal 3 deelnemers gaat een workshop niet door. Een workshop is altijd inclusief thee/koffie met wat lekkers. Boven 15 deelnemers krijgt u de thee/koffie met wat lekkers bij uw werkplek aangeboden. Bij deelname boven de 15 deelnemers kan er geen lunch genuttigd worden. Bij het nuttige van drankje, krijgt ieder tot 3 glazen.

 

Te weinig deelnemers Indien een workshop waarvoor een individuele deelnemer zich heeft aangemeld niet doorgaat vanwege onvoldoende deelnemers, dan krijgt de deelnemer per e-mail bericht. Graag zoeken we naar een oplossing of naar een andere mogelijkheid om de workshop op een ander moment door te laten gaan. Lukt dit niet dan wordt (indien de workshop al betaald is) het volledig betaalde bedrag teruggestort op de rekening van de persoon die het aanmeldingsformulier heeft ingevuld.

 

Werkmateriaal en gereedschap is voor de gekozen workshop aanwezig. Voorbeelden zijn onder voorbehoud en hangt af van de beschikbaarheid van materialen en ondergronden. Mocht dit het geval zijn dat een product niet meer te krijgen is, zal De Kaakberg – Groen Bezig voor een alternatief zorgen. Wij doen uiteraard ons best om de mooiste verse, natuurlijke materialen en ondergronden in te kopen. Op zelf gemaakte werkstukken geldt geen garantie.

 

Aansprakelijkheid  De Kaakberg – Groen Bezig is niet aansprakelijk voor schade, letsel en voedselallergieën die ontstaan tijdens een workshop van Groen Bezig door welke oorzaak deze schade of letsel of allergie ook is ontstaan zowel binnen als buiten de workshop-ruimte. Tijdens het gebruik van het gereedschap van De Kaakberg – Groen Bezig bent u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor welke schade of letsel er ontstaat tijdens de workshop bij uzelf of bij een derde door u. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen in en buiten de workshop-ruimte. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uzelf.

 

Annuleren Een annulering dient per e-mail te worden ingediend door de persoon die het aanmeldingsformulier heeft ingevuld. Een annulering is pas rechtsgeldig als deze door De Kaakberg – Groen Bezig per e-mail is bevestigd.

*Bij annulering vanaf 10 tot 5 dagen voor de workshop datum, wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht en wordt er 50% van het betaalde bedrag teruggestort op de rekening van de persoon die het aanmeldingsformulier heeft ingevuld.

*Bij annulering vanaf 5 dagen voor de datum van de workshop is het volledige factuurbedrag verschuldigd en wordt er geen geld geretourneerd. Annuleren is voor beide partijen niet leuk, wij willen u graag de mogelijkheid geven om in overleg de datum te verplaatsen om alsnog een leuke workshop te komen volgen bij ons, dan zijn wij bereid om bij de annulering vanaf 5 dagen voor de datum van de workshop niet 100% in rekening te brengen maar 50% van het factuurbedrag in rekening te brengen. De Kaakberg – Groen Bezig kan ten alle tijde de workshop annuleren of verplaatsen. Bij het volledig annuleren van een workshop door De Kaakberg – Groen Bezig wordt, indien de workshop al betaald is, het volledig betaalde bedrag teruggestort op de rekening van de persoon die het aanmeldingsformulier heeft ingevuld.

Winkelmandje is leeg